Ügyvédek

Dr Fodor Katalin – válóperes ügyvéd

Okos válás - Dr. Fodor katalin válóperes ügyvéd - Házassági bontóper, Háztartási közös vagyon megosztása, Szülői felügyeleti jog, Kapcsolattartás a gyermekünkkel , Gyermektartásdíj , Élettársak viszonyai , Bejegyzett élettársak

Dr. Fodor Katalin ügyvéd vagyok, és küldetésemnek tekintem, hogy szakértelmemmel és tapasztalatommal segítsem mindazokat, akik hozzám fordulnak és megtisztelnek bizalmukkal akkor, amikor életük talán legnehezebb napjait élik át.
Sajnos a válás kemény és emberpróbáló időszakában szükség van erőre, kitartásra és hideg fejre egyaránt. Ekkor dől el sorsunk és jövőnk, de ezen felül gyermekeink jövője, jövőbeni lehetőségei is nagyban a válóper kimenetelén múlik.
Nem engedhetjük meg, hogy kiszolgáltatott helyzetünket az ellenérdekű fél előnyszerzésre használja fel, erősnek és okosnak kell maradnunk.
Azért jött létre az okos válás oldala, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik a nehéz helyzetben hozzánk fordulnak.
Ügyfeleim igényeihez alkalmazkodva az ügyvédi irodám szolgáltatása fokozatosan bővült ki a kifejezetten családjogi témájú személyes jogi tanácsadással, ahol telefonos egyeztetést követően várom kedves ügyfeleimet személyes konzultációra.

A konzultáción felvett ügyvédi tényvázlat alapján lehetőség van megbeszélni a válóper családjogi és vagyonjogi vonatkozású kérdéseit is.

Várom szeretettel, ha úgy érzi eljött az idő!

Dr Tarr Krisztina – válóperes ügyvéd

Több generációs jogász család sarjaként az addigi családi hagyományokat megtörve érdeklődésem humánus gondolkodásom és mély empátiám okán a családjog felé fordult.
Ügyvitelem során célom az ügyfél számára a lehető leggyorsabb megoldás megtalálását követően a hatékony, precíz és eredményes képviselet.

Mint teljes körű jogi szolgáltatást nyújtó, sok éves tapasztalattal rendelkező ügyvéd, innovatív megoldásokat kínálok a családjog minden területén:

  • Válás (házassági bontóper)
  • házassági vagyonjogi ügyek
  • szülői felügyeleti jogrendezése
  • gyermektartásdíj érvényesítése, végrehajtása
  • szülő – gyermek kapcsolattartás (régi nevén: láthatási jog) rendezése
  • gyermekek külföldre vitele, illetve hazahozatala
  • peres képviselet
  • képviselet gyámhatósági eljárásokban
  • mediáció és egyéb peren kívüli vitarendezési eljárások.

Irodám munkájában – ügyvédi társulás formájában – több saját specializációval rendelkező ügyvéd vesz részt az alábbi szakterületeken: öröklési jog, védjegyjog, szerzői jog, ingatlanjog, követeléskezelési jog, végrehajtás, peres képviselet, külföldön élő magyarok hazai képviselete, amelyeken számottevő tapasztalattal rendelkezünk.

2000-ben diplomáztam Summa Cum Laude minősítéssel a PPKE Jog- és Államtudományi Karán 2001-től nemzetközi ügyvédi irodában szereztem szakmai tapasztalatot 2004-ben tettem le a jogi szakvizsgát 2005-től kezdve édesapám ügyvédi irodájában dolgoztam 2009-ben mediátori képesítést szereztem családjogi szakterületen német és angol nyelven beszélek és dolgozom.

Ügyvédi munkám során a magyar mellett angol és német nyelven nyújtok hatékony és személyre szabott jogi tanácsadást.